Bać się to nie ma co, ale trzeba się znać lepiej od nich i wszystko pokazać palcem. Oczywiście piszę ogólnie o ASO, a nie o Bydgoszczy.
[O2] Przegląd okresowy z wbiciem do dowodu gdzie w Wawie ?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez lpawlakJak w temacie ? Samochód 3 letni tak aby było bez większych problemów.It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicrofttomil, Jak masz AC na auto to nie polecam, bo polisa wtedy nie dziala a i pozniej ubezpieczalnia moze sie wypiac, jak kiedys tam sprawdzi ze przeglad byl zrobiony po czasie.
Sprawdziłem dowód- na szczęście nie ma aż tak strasznego pośpiechu- przegląd mam do 19.04, więc w razie czego jeszcze mam poniedziałek.It doesn't matter what we're losing
Komentarz
-
-
tam akurat nie znam zadnego SKP.
Najbizsze adresy to Wolska 225 i Wolska 96, mozesz sprobowac tez na Biezunskiej 2a.
O2 to swiezy sprzet i nie powinienes miec problemow z przeglademkazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Komentarz
-
-
Może to koledze pomoże. Byłem w piątek 16.04.2010 r na przeglądzie na ulicy Wrocławskiej. Cała procedura trwała może z 15 minut (włącznie z zapłatą i wbiciem pieczątki). Pan przejechał przez ścieżkę zdrowia. I tak- 3 letni samochód:
Hamulce:
Przód różnica 3%,
Tył różnica 5%.
Amortyzatory:
LP 70%, PP: 63%,
LT 50%, PT: 45%,
Szarpak:
Po dokładnym obejrzeniu Pan stwierdził, że zawieszenie jest w bardzo dobrym stanie. To jest dość ciekawe, bo przy przeglądzie w ASO rok temu Panowie stwierdzili, że za chwilę gumki do wymiany (tam określali "na oko").
Analizy spalin nie było, mam jeszcze kata więc chyba stwierdzili, że nie trzeba.
Tak jak napisałemZamieszczone przez tomilwięc to tylko formalność.It doesn't matter what we're losing
Komentarz
-
-
Mi przy przegladzie(jeszcze miałem e-60) nie sprawdził amorów bo to dodatkowa usluga za ktora trzeba dodatkowo zaplacic.
Mało tego nawet nie wlazł w kanał!
Nie chciałem robic kłótni bo nie miałem wlepy GMB.... na szybie.
Macie może wykaz rzeczy ktore diagnosta musi sprawdzic podczas przegladu auta zarejestrowanego w Polsce? Ja bede szukał takiej stacji kontroli,gdzie auta trzepia bezwzglednie. Ale czy jeszcze takie są?Już odebrane A3 TFSI limuzyna
Komentarz
-
Komentarz